Aller au contenu

DM Solar is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in advies, verkoop en installatie van eersteklas zonnepaneel-systemen.
Wij bieden u een complete oplossing en een op maat gemaakte studie om in uw energiebehoefte te voorzien
Indien u vragen heeft over fotovoltaïsche energie, installatie, het schoonmaken van uw zonnepanelen, DMSolar helpt u graag.
DM Solar werd opgericht met het idee om de klant volledig te verlichten (zowel zakelijk als particulier) en om de juiste oplossing mbt uw energiebehoefte aan te bieden.
DMSolar biedt u een service van advies, ontwerp en distributie van zonnepanelen met een geheel van zonnemodules, een projectuitwerking en een financiering.
Iedere studie is bijzonder en uniek. DMSolar streeft ernaar om de meest geschikte formule voor u te vinden, die aan uw behoefte en estethische wensen voldoet, rekening houdend met uw budget. DMSolar biedt u onze ervaring en know-how mbt installatie, renovatie, schoonmaak en onderhoud van uw zonnepanelen.
U kunt ook contact met ons opnemen met betrekking tot fiscaal advies, financiering (zowel zakelijk als particulier), verzekering en subsidies.

Vrijblijvend advies op maat

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.

U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geintegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.